Olerex hakkab palga maksmisel arvestama töötaja vaktsineeritusega (9)

Erkki Erilaid
Copy
Piret Miller, Olerexi tegevjuht
Piret Miller, Olerexi tegevjuht Foto: Olerex

Olerex teavitas märgukirjaga tanklatöötajaid, et muudab nende tasustamise korda nii, et see motiveeriks töötajaid ennast vaktsineerima. Ettevõtte juht Piret Miller kinnitab, et kindlasti ei hakata vaktsineerimata töötajate palku kärpima, vaid rakendub hoopis premeerimissüsteem.

Postimehele uuest Olerexi tanklatöötajate tasustamise korrast vihjanud inimesele jäi teatest mulje, justkui oleks motivatsioonisüsteemi lisatud rahalise kinnipidamise võimalus. Olerexi tegevjuht Piret Milleri sõnul aga see kindlasti nii ei ole. «Meie ettevõttes on loodud tanklatöötajatele võimalus igakuiselt lisaks põhipalgale teenida erinevaid lisatasusid, mis annab töötajatele võimaluse teadlikuks igakuiseks sissetuleku suurendamiseks. Nüüd hinnastamegi töötajate motiveerimiseks vaktsineerimise oma lisatasude all,» kirjeldas Miller.

«Soovime oma inimesi hoida mitte karistada, tahame vaktsineerimist motiveerida. See tähendab põhipalgast mingit kinnipidamist ei toimu, jutt on preemiatest, lisatasudest. Töösuhte lõpetamise asemel soovime luua eeliseid, meie eesmärk on motiveerida inimesi tegema kaalutletud otsus enda vaktsineerimise kasuks. Samuti on oluline märkida, et muudatus hakkab kehtima kuu aja pärast, see tähendab kõigil töötajatel on võimalik selle aja jooksul end vaktsineerida. Juhul kui inimene on ära teinud ka ühe vaktsiinisüsti, peame seda hea tahte avalduseks.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles