Windows 11 tuleb välja 5. oktoobril

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Windows 11
Windows 11 Foto: Microsoft

Microsoft teatas, et Windows 11 tuleb välja 5. oktoobril. Uus operatsioonisüsteem on saadaval tasuta uuendusena sobivatele Windows 10 arvutitele või uuele riistvarale, kuhu on Windows 11 juba eellaetud, vahendab The Verge.

 

Nagu paljud Windowsi uuendused varem, on ka see saadaval järk-järgulisena. Esimesena pakutakse uuendust uutele tingimustele vastavatele seadmetele ning seejärel saab Windows 11 kättesaadavaks rohkematele seadmetele järgnevate nädalate ja kuude jooksul.

Windows 10 arvutite puhul annab Windows Update inimestele teada, millal uuendamine on saadaval. Samuti saab Windows Update'i või Microsofti spetsiaalse PC Health Check'i rakenduse kaudu kontrollida, kas sinu seade on uuendamiseks kõlblik.

Kuigi Windows 11 ilmub 5. oktoobril, ei ole sel veel kõiki lubatud funktsioone. Microsoft toob koostöös Amazoni ja Inteliga Windows 11-sse Androidi-rakendused, kuid see funktsioon ei ole oktoobri alguses saadaval. Androidi-rakenduste eelvaade saab Windows Insideritele saadavaks lähikuudel, mis viitab sellele, et tõenäoliselt ei jõua see kõigi Windows 11 kasutajateni enne 2022. aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles