WhatsAppi pürginud katastroofikapten püüdis voodilinade abil Mauritiuse vanglast põgeneda (1)

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
16. august 2020, Jaapani kaubalaev Wakashio murdus pärast Madagaskari looduskaitsealal rifile sõitmist pooleks ning põhjustas saarel ulatusliku naftareostuse. Merre ja randa voolas rohkem kui tuhat tonni laevakütust, mis põhjustas paljude mereloomade, kalade ja lindude hukkumise ning mere- ja rannataimestiku hävimise.
16. august 2020, Jaapani kaubalaev Wakashio murdus pärast Madagaskari looduskaitsealal rifile sõitmist pooleks ning põhjustas saarel ulatusliku naftareostuse. Merre ja randa voolas rohkem kui tuhat tonni laevakütust, mis põhjustas paljude mereloomade, kalade ja lindude hukkumise ning mere- ja rannataimestiku hävimise. Foto: Stringer

13 kuud Mauritiusel eelvangistuses olnud Jaapani puistlastilaeva Wakashio koroonapositiivne kapten püüdis koos kaasvangidega Mauritiuse vanglast põgeneda, kuid jäid valvurile ja vahikoerale vahele.

Pärast rohkem kui aasta Mauritiusel eelvangistuses viibinud Jaapani puistlastilaeva Wakashio kapten Sunil Kumar Nandeshwar jäi vahele ebaõnnestunud vanglapõgenemiskatsel, kui vangivalvur koos valvekoeraga rühma vangide põgenemisele peale sattus, teatas portaal GCaptain.  

Rühm Mauritiuse rannakülas Pointe-aux-Sablesi's Petit-Vergeri vanglas kinni peetud vange, kelle hulka kuulus ka katastroofilaeva kapten, purustasid meresoola tõttu roostetanud trellid ning püüdsd voodilinadest kokku seotud 15-meetrise köie abil aknast alla laskuda. Kui koeraga vangivalvur nende tegevuse avastas, ronisid põgenikud üles tagasi. Vangla juhtkond alustas juhtunu kohta uurimist. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles