Elron: Tartusse ja Narva reisijad ei pääse järgmistel laupäevadel rongiga Balti jaama

PM Majandus
Copy
Balti jaam.
Balti jaam. Foto: Eero Vabamägi

Kahel eeloleval laupäeval, 4. ja 11. septembril kehtib Balti jaama remondi tõttu rongide ajutine sõiduplaan, mistõttu on häiritud liiklus Elroni ida- ja edelasuuna liinil.

Septembri kahel esimesel laupäeval tuleb Tallinna–Tallinn-Väikse ja Tallinna–Kitseküla või Tallinna–Ülemiste lõigul kasutada asendusbusse. Käigust jäävad ära ka üksikud Pääsküla rongid, teatab rongifirma. Seoses ehitusega Balti jaamas on kahel laupäeval suletud neile rongidele Balti jaama sissesõit.

Osa idasuuna ronge sõidab Ülemisteni ja osa Kitsekülani. Samuti alustavad rongid kas Ülemistelt või Kitsekülast ning viimasel juhul tuleb bussiga sõita vaid ühe peatuse jagu.

Kitsekülast väljuvad erandkorras kõik rongid linna saabuva suuna platvormi äärest, Ülemistelt maa suunas väljub osa ronge tavapärase platvormi äärest, osa aga linna saabuva suuna platvormi äärest.

Elron palub reisijatel jälgida Ülemiste jaama paigaldatavaid kleebised.

Läänesuunalisi reisijaid puudutab remont väga vähesel määral. Üksikud Tallinna ja Pääsküla vahel sõitvad rongid jäävad käigust ära. Reisijad saavad kasutada Keila, Kloogaranna, Paldiski, Riisipere ja Turba ronge, mis kõik sõidavad tavapärase nädalavahetuse sõiduplaani alusel. 

Elron juhib tähelepanu, et asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida. Rattaga saab rongile kas Tallinn-Väiksest, Kitsekülast või Ülemistelt. 

Muudatused puudutavad ainult kahte laupäeva, tööpäeviti sõidavad rongid tavapärase graafiku alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles