Mulgimaa mehed asusid pealinnas loomaaeda ja Linnateatrit ehitama

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Karksi-Nuia ettevõtte AMV Metall portfelli kuulub juba üksjagu märgilist toodangut. Narva piirisillale ja Tallinna lauluväljaku dirigendipuldile lisanduvad nüüd Linnateater ja Tallinna loomaaed. Fotol on ettevõtte juhatuse liikmed (vasakult) Andre Aavastik, Heinari Reinbach ja Madis Millistvere.
Karksi-Nuia ettevõtte AMV Metall portfelli kuulub juba üksjagu märgilist toodangut. Narva piirisillale ja Tallinna lauluväljaku dirigendipuldile lisanduvad nüüd Linnateater ja Tallinna loomaaed. Fotol on ettevõtte juhatuse liikmed (vasakult) Andre Aavastik, Heinari Reinbach ja Madis Millistvere. Foto: Elmo Riig

Karksi-Nuias tegutsev ettevõte AMV Metall võib rõõmustada osaühinguga Ehitus5ECO alanud koostöö üle, mis annab talle võimaluse panna käsi külge Eesti märgiliste objektide ehitusel.

Näiteks on juba pihta hakatud Linnateatri uuenduskuuriga, mille juures Viljandimaa ettevõtte ülesandeks on metalldetailide tootmine ja tarnimine. Samuti toodab ja paigaldab AMV Metall Talllinna loomaaia «Pilvemetsa» ekspositsioonialale metallkarkassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles