Eesti Posti tippjuht lahkub päevapealt ametist

PM Majandus
Copy
Charlie Viikberg.
Charlie Viikberg. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti Posti juhatuse liige ja finantsvaldkonna juht Charlie Viikberg esitas avalduse tagasiastumiseks, mille nõukogu ka rahuldas.

Viikbergi viimane tööpäev on täna.

Nõukogu esimehe Helo Meigase sõnul on Omnival olnud pingeline aeg – ettevõte jõudis 2019. aasta 3,7-miljonilisest kahjumist 2020. aastal kõigi aegade suurimasse, 9,6-miljonilisse kasumisse. «Nüüd liigub ettevõte finantsiliselt kindlal ja püsival kursil ning kuna valmistame ette ka uut strateegiat, ongi praegu hea aeg teatepulga üleandmiseks,» lisas ta.

Viikberg liitus Omnivaga 2020. aasta augustis, algul ajutise finantsdirektorina ja tähtajalise juhatuse liikme ülesannetes. 2020. aasta detsembris kinnitas nõukogu ta konkursi järel finantsvaldkonna juhiks ja juhatuse liikmeks.

«Tulin Eesti Posti teadmisega, et see on lühike periood ja kestab finantsvaldkonna juhi avaliku konkursi lõpuni,» ütles Viikberg. «Lõpuks otsustasin siiski ka ise kandideerida, sest paelus väljakutse, kuidas traditsiooniline ettevõte kiire arenguga muutuval turul efektiivselt ning jätkusuutlikult toimima panna. See ongi nüüd saavutatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles