Eesti-lembene ettevõtja sai esimeste e-residentide seas kindlustusmaakleri loa

Elina Liibak
, reporter
Copy
Cristoph Huebner rõõmsana Finantsinpektsiooni ees.
Cristoph Huebner rõõmsana Finantsinpektsiooni ees. Foto: Nomads Insure

Ettevõte Hermann, Huebner & Partner teatas, et sai esimeste e-residentide seas finantsinspektsioonilt kindlustusmaakleri teenuse pakkumise loa pärast pooleteise aasta pikkust protsessi.

Ettevõte tegutseb brändi Nomads Insure alt, mis on nüüd värskelt litsentseeritud kindlustusmaakler. Ettevõte vahendab diginomaadidele ülemaailmselt tervisekindlustust. Enda sõnul on nad üks esimesi e-residentidest kindlustusmaaklereid.

Asutaja ja tegevdirektor Christoph Huebner sõnas pressiteates, et ülemaailmne tervisekindlustus diginomaadidele on nende ekspertiis ja kirg.

Huebneri ja firma teise asutaja Markus Hermanni kogemused aitasid kaasa hiljutisele tegevusloa saamisele. «Olles ise digitaalsed nomaadid ja kaugjuhtides selles valdkonnas meeskonda, saime võimaluse näha kogukonna vajadusi,» ütleb pressiteates Huebner. 

Christoph Huebner on ka Eesti e-resident, kes kiidab võimalust töötada ja juhtida oma firmat mis tahes maailma paigast. Tema sõnul valisid nad Eesti oma ettevõtte asutamiseks mitmel põhjusel.

«Lisaks toetavale põhjamaisele ettevõtlusmentaliteedile oli selleks digitaalne infrastruktuur ning kaugtööks loodud õigusraamistik ja ärikeskkond.» Huebner sõnas, et otsusele tuli kasuks tema isiklik side e-residentide kogukonnaga ja kohalike võrgustikega.

Ettevõtte kodulehelt saab lisaks lugeda, et Huebner on enda sõnul südamelt eestlane ja veedab iga suvi mitu kuud Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles