Fotod ⟩ Lasnamäel avati uus kaubanduskeskus (1)

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Linnamäe Keskus
Linnamäe Keskus Foto: Tiit Mõtus

Neljapäeval avati Lasnamäel Priisles Linnamäe keskus, mille põhipood on kogu ööpäeva avatud Prisma supermarket.

Kaupluse kaubavalik on koostatud vastavalt piirkonna elanike arvamusele. Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä ütles, et arvestades elamupiirkonda ja soovi teha ostud kiirelt ja mugavalt, järgib Linnamäe kauplus supermarketi kontseptsiooni, kus põhirõhk on toidu- ja esmatarbekaupadel.

Linnamäe Keskus
Linnamäe Keskus Foto: Tiit Mõtus

Kilpiä sõnul tähistab Linnamäe kaupluse avamine Prisma keti laienemise algust. «Varsti avame uue supermarketi Tiskres ning uuel aastal Maardus, Harkus, Sauel ja Raplas,» märkis ta.

Uute kaupluste avamisel on teinud Prisma keskkonnasäästlikke valikuid: kasutusel on vaid energiasäästlikud LED-valgustid, ruumide kütmise ja tarbevee soojendamiseks kasutatakse tehnosüsteemide jääksoojust, et vähendada energiakulusid. Keskuse energiaklass on B ja elektriautode kasutajatele on keskuse ees laadimispunkt.

Linnamäe keskus
Linnamäe keskus Foto: Tiit Mõtus

Lisaks Prismale on Linnamäe Keskuses külastajale avatud Südameapteek, Fam ilusalong, lemmikloomapood Nostrem Pet, Nordoptika, Laine Lilled, Kontinent Resto, MySushi, Lillemaagia, Jevberry marjalett.

Keskuse juures on Swedbanki ja SEB sularahaautomaat ning Omniva, Itella ja DPD pakiautomaat. Septembris avab Linnamäe Keskuses uksed ka Olympic Casino.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles