Scandium: pensionisamba raha on juba kinnisvaraturule jõudnud

BNS
Copy
Scandium kinnisvara arendatud loftid endises telegraafi majas.
Scandium kinnisvara arendatud loftid endises telegraafi majas. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Scandium Kinnisvara teatel on osa teisest pensionisambast väljavõetavast rahast põhimõtteliselt juba kinnisvaraturule jõudnud – juurde on tekkinud huvilisi, kes soovivad korteri broneerida septembrini, mil laekub pensionisamba raha.

«Meie kogemusel võib tõesti öelda, et pensioniraha on põhimõtteliselt juba Eesti kinnisvaraturule jõudnud. Igapäevaselt kohtame aina enam kliente, kes soovivad investeerida pensionisambast laekuvaid summasid ja sihivad notaritehingu aegu septembri esimesse poolde,» ütles Scandium Kinnisvara müügijuht Maia Lõško pressiteates.

Tema sõnul on tegemist teadlike investeerijatega, kes soovivad teha pikaajalise kinnisvarainvesteeringu. «Ühelt poolt soovitakse teenida igakuist üüritulu, teisalt aga saada kasu ka kinnisvara pikaajalisest väärtuskasvust,» lisas ta.

Scandiumi kogemusel vaatavad pensionisamba raha investeerijad eelkõige keskmise või väiksema suurusega kortereid, mis asuvad heades asukohtades. Eelistatakse uut hoonet ja võimalusel juba sisustatud korterit, et ka sisustust laenuga finantseerida ja säästa möbleerimisele kuluvat aega ning tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles