Pühadeperioodil ei liigu osa pangamaksetest

BNS
Copy
Luminori kontor. Foto on illustreeriv.
Luminori kontor. Foto on illustreeriv. Foto: Marko Saarm / Sakala

Iseseisvuse taastamise päeval, 20. augustil on suuremate pankade pangakontorid suletud ja osa välismakseid ei tehta.

Kõik Swedbanki esindused on reedel suletud, kuid igapäevaseid pangatehinguid saab teha internetipangas ja mobiilirakenduses. Välkmaksed, pangasisesed maksed ja Euroopa maksed, nii välis- kui ka riigisisesed, liiguvad tavapäraselt.

Reedel on suletud ka SEB kontorid, kuid Euroopa maksed toimuvad tavapärasel viisil. 20. augustil välisarveldusi siiski ei toimu. Kõik pangasisesed maksed ja välkmaksed jõuavad pühade ajal saaja kontole üldjuhul kohe, kuid mitte hiljem kui ühe tunni jooksul.

LHV kliendikontorid on iseseisvuse taastamise päeval suletud. Maksed liiguvad üldiselt tavapäraselt, vaid välismakseid ei tehta. Nende puhul tuleks arvestada, et makse kohale jõudmine pikeneb.

Ka Coop Panga kontorid on reedel suletud, kuid pangasisesed ja pankadevahelised välkmaksed liiguvad tavapäraselt. Välismakseid pühade ajal teha ei saa.

Luminori kontorid on reedel suletud. Igapäevaseid pangatoiminguid saab teha internetipangas. Pankadevahelised maksed sel päeval ei liigu. Kõigi euro- ja välismaksete laekumine nihkub esmaspäevale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles