Terviseameti hoone ehitaja: ehitasime maja vastavalt tellija projektile ja soovidele (6)

Copy
Terviseameti hoone Tallinnas.
Terviseameti hoone Tallinnas. Foto: Georg Kõrre

Terviseameti hoone ehitanud AS Oma Ehitaja juhatuse esimees Kaido Fridolin avaldas imestust ehitaja suunas heidetud süüdistuste pärast ning kinnitas, et hoone valmis vastavalt tellija projektile ja soovidele.

Oma Ehitaja ehitas Riigi Kinnisvara ASiga sõlmitud töövõtulepingu kohaselt terviseameti hoone 2016. aastal ja hoone anti tellijale üle 2017. aasta alguses. Ehitus käis vastavalt tellija antud projektdokumentatsioonile, teatas Fridolin.

«Oma Ehitaja on täitnud oma lepingulised kohustused tähtaegselt ning vastavuses tellija soovidega ning meile teadaolevalt on hoone ja sellesse rajatud süsteemid kuni käesoleval suvel toimunud kahetsusväärsele juhtumile funktsioneerinud häireteta,» märkis ta.

Fridolini sõnul tuli talle üllatusena suvise õnnetuse seostamine Oma Ehitajaga. «Tutvume tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti raportiga ja otsustame seejärel edasise tegevuse,» lisas ta.

Terviseameti külmlao suvise rikke asjaolusid uurinud komisjon jõudis täna avalikustatud raportis järeldusele, et rikke põhjustasid tõenäoliselt ehitusvead.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles