Anne Mere: Hispaania on Euroopa odava sealihaga üle ujutanud (1)

Liina Laks
, reporter
Copy
HKScan Baltikumi juhi kohalt lahkunud Anne Mere sõnul on Eesti lihatootjate vahel ülitihe konkurents. 
HKScan Baltikumi juhi kohalt lahkunud Anne Mere sõnul on Eesti lihatootjate vahel ülitihe konkurents. Foto: Eero Vabamägi

Äsja HKSCani juhi kohalt lahkunud Anne Mere räägib uutest probleemidest, sellest, miks on parasjagu poelettidel üliodav liha ning kui kaua see lõbu veel kestab.

Eelmisel nädalal tabas Eestit üllatusena uudis suure lihakontserni HKSCani juhi Anne Mere lahkumisest. Osalised jäid lahkumispõhjuste asjus kidakeelseks. Anne Mere ütles, et uute väljavaadete puhul protsessid käivad, aga midagi kindlat, millest rääkida, ei ole. «Lihasektoris olen ma pikalt olnud, tahaks midagi muud,» ütles ta.

Mere rääkis, et tal pole mitte kunagi kindlat karjääriplaani olnud. «Kuidagi on niimoodi juhtunud, et 18 aastat tagasi sattusin Rakvere lihakombinaati turundusjuhiks. Olen lihtsalt püüdnud kogu aeg parimal võimalikul moel oma tööd teha. Siis sain juhatusse, [HKScani ajal] Soome kontserni turundusse, siis tulin tagasi Baltikumi siinsete äride eest vastutama,» rääkis Mere. «See on väga põnev olnud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles