Anne Mere lahkub HKScanist

Copy
Anne Mere.
Anne Mere. Foto: Liis Treimann

HKScani Balti üksuse ja Rakvere lihakombinaadi juht Anne Mere lahkub oma ametikohalt, teatas HKScan Helsingi börsile. 

HKScani juhatuse esimees Tero Hemmilä kinnitas Postimehele, et lahkumine toimub vastastikusel kokkuleppel ning Anne Mere lahkub ettevõttest. «Leppisime kokku, et me seda teemat lähemalt ei kommenteeri,» ütles Hemmilä.

Hemmilä ei soostunud vastama, kas lahkumise initsiatiiv tuli temalt või Anne Merelt. «Vastavalt kokkuleppele me seda teemat ei kommenteeri,» lausus ta. 

Anne Mere ütles, et tänase seisuga ei ole veel selgust, kuhu ta edasi läheb. Mere sõnul läksid nad HKScaniga lahku vastastikuses teineteisemõistmises ja kuna neil on kokkulepe, et lähemaid asjaolusid ei kommenteerita, siis ta rohkem teemat ei ava.

Anne Merele kuulub 29 633 HKScani aktsiat.

Hemmilä kinnitas, et ettevõte jätkab oma äri arendamist Baltikumis. 

Helsingi börsile saadetud teates tänas Hemmilä Anne Meret pikaaegse ning väärtusliku panuse eest nii Eesti kui Balti üksuse arendamisse. Mõned nädalad tagasi tõdes Hemmilä börsiteates, et grupi Baltikumi üksuse tulemused valmistasid pettumuse. 

Anne Mere lahkumine tähendab, et HKScani juhatuses ei ole enam ühtegi naist ega Baltimaade esindajat.

Tänasest kinnitati Balti üksuse eesti vastutajaks Juha Ruohola, kes jätkab ka ettevõtte Poola üksuse tulemuste, grupi biotehnoloogia äri eest vastutamist. 

Juha Ruohala oli vastutav ka HKScani ekspordi ning impordi eest ja need ülesanded võtab enda kanda grupi strateegilise äriarenduse ning investeeringute eest vastutav Mika Koskinen.

Anne Mere sai HKScani Balti üksuse juhiks 2016. aasta detsembris, mil ta nimetati sellele ametikohale pärast seda, kui üksuse eelmise juhi Teet Soormiga teed lahku läksid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles