Rimist saab kaupa tellida nüüd ka isiklikku nutipostkasti

BNS
Copy
Rimis kasvas piirangute ajal lasterõivaste, aiakauba ja kodutarvete müük.
Rimis kasvas piirangute ajal lasterõivaste, aiakauba ja kodutarvete müük. Foto: Mailiis Ollino

Alates juulist saab kõikidest Rimi kauplustest tellida kaupa koju oma isiklikku ParcelSea või Cleveroni nutipostkasti.

Nii Cleveron kui ka ParcelSea on eramajades elavatele inimestele mõeldes arendanud mitme mahutiga nutipostkasti, kus on ka termokamber temperatuuritundlike kaupade lühiajaliseks hoiustamiseks, teatas ettevõte.

ParcelSea äriarendusjuht Tanel Raun selgitas, et enam ei pea kullerit ootama ega planeerima, millal pakiautomaadist läbi käia - paki saamine ja saatmine käib oma ukse eest.

Ka Cleveroni tegevjuht Arti Kütt peab personaalsete kodupakiautomaatide peamiseks eeliseks ajasäästu. «Kuller paneb asjad sinu kodukappi ja sina võtad need välja siis, kui sulle sobib. Või võtab kaubad välja see, kes parasjagu esimesena koju jõuab.» Kütt lisas, et ilmselt ongi tulevikus sellised majapidamislikud tegevused hoopis tehisintellekti kanda.

ParcelSeal ja Cleveronil on Eestis sadu nutipostkaste, järgmiseks aastaks loodetakse seda arvu kahekordistada.

Rimi Eesti Foodi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Gruppen AB. Rimil on kolmes Balti riigis 276 kauplust.

Jaekaubandusketi puhaskasum kasvas Eestis möödunud aastal 23,4 protsenti, 3,1 miljoni euroni, käive langes aga 2,1 protsenti, 382 miljonile eurole. Rimi annab Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles