Veebileht koondab ettevõtteid, kus vaktsineerimispassi ei nõuta

PM Majandus
Copy
Vapiano.
Vapiano. Foto: Scanpix/ imago images

Eile registreeritud veebilehel ilmapassita.ee koondatakse andmed nende teenindusettevõtete kohta, kus seaduslikult külastajatelt vaktsineerimispassi ei küsita.

Veebimajutus.ee andmetel on domeen registreeritud 9. augustil kell 11.15 ning seda on teinud eraisik, kelle andmeid ei ole avaldatud.

Esmaspäevast, 9.augustist kehtivad Eestis täiendavad piirangud, mille kohaselt on siseruumides sportimine, treenimine, noorsootöö, huvitegevus, huviharidus, täienduskoolitus ja täiendõpe, kui on tagatud, et osalejate arv kokku ei ole rohkem kui 50 isikut.

Toitlustusettevõtte müügi- või teenindusalal on klientidel lubatud viibida ja liikuda, kui on tagatud, et klientide arv kokku ei ole rohkem kui 50 isikut.

Kui külastajaid on rohkem, tuleb neilt küsida vaktsineerimispassi või negatiivse koroonatesti tõendit.

Ilmapassita.ee veebilehel toonitatakse, et lehel on kohad, mida saab ilma vaktsiinipassita külastada täiesti seaduslikult.

Praegu on veebilehel info Tallinna ettevõtete kohta. Firmad on jaotatud erinevatesse kategooriatesse. Näiteks baaridest on esindatud Uus laine, kus sissepääsuks saab uksel teha viie euro eest Covidi kiirtesti. Scotland Yardi pubisse lubatakse pühapäevast neljapäevani kuni 50 inimest. Nädalavahetusel saavad pubisse vaid vaktsineeritud kliendid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles