Töötajad kaebavad tuntud restoraniketi peale

Kerttu Kirjanen
, ajakirjanik
Copy
Restoraniketi Babyback Ribs & BBQ vastu on tööinspektsiooni ja töövaidluskomisjoni jõudnud kaebused töötajate halvast ning ebaviisakast kohtlemisest.
Restoraniketi Babyback Ribs & BBQ vastu on tööinspektsiooni ja töövaidluskomisjoni jõudnud kaebused töötajate halvast ning ebaviisakast kohtlemisest. Foto: Gert Tali

Populaarset pererestoraniketti Babyback Ribs & BBQ süüdistatakse puhkusetasude maksmata jätmises, ebaviisakas suhtumises töötajatesse ning halvas hügieenis. Oma loo räägivad endised restoranitöötajad.

Katrin (nimi muudetud – toimetusele teada) oli vaid kuu aega töötanud, kui ta detsembris vahetusevanemaks kõrgendati. Töö eest pakuti ka lisatasu, aga sularahas. Veebruaris märkas Katrin, et tasu on talle ütlemata langetatud. Kui naine nördimust avaldas, ähvardati ta sootuks lahti lasta. «See oli iga asjaga nii – kui midagi küsid või avaldad arvamust, siis järgnevad sellele ähvardused,» räägib Katrin ning meenutab, kuidas töötajad pandi fakti ette: kas olete nõus muutma koormuse väiksemaks või võtate palgata puhkusepäevi, muidu lastakse üks teenindajatest lahti, et tunnid täis tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles