Rihannast sai nüüd ametlikult miljardär

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Barbadose lauljatar ja ärinaine Rihanna.
Barbadose lauljatar ja ärinaine Rihanna. Foto: FREDERIC J. BROWN/ SCANPIX

Forbesi andmetel on Rihanna nüüd ametlikult miljardär ja maailma rikkaim naismuusik.

Popstaari väärtus on 1,7 miljardit dollarit (1,44 miljardit eurot), millest hinnanguliselt 1,4 miljardit dollarit (1,18 miljardit eurot) tuleb tema kosmeetikafirma Fenty Beauty väärtusest.

Ülejäänud osa tema varandusest tuleb peamiselt pesufirmast Savage x Fenty, mille väärtus on hinnanguliselt 270 miljonit dollarit, ning samuti muusikast ja näitlemisest saadavast sissetulekust.

Ta on Oprah Winfrey järel maailma rikkuselt teine naissoost meelelahutaja.

Rihanna, kelle tegelik nimi on Robyn Fenty, tõi 2017. aastal koostöös maailma suurima luksuskaupade ettevõttega LVMH turule Fenty Beauty kaubamärgi.

Toona ütles ta, et kollektsiooni eesmärk on kõnetada igat tüüpi naisi ning tõi turule 40 erinevat jumestusvärvi, mis oli tol ajal suuresti enneolematu. See tõi kaasa nn Fenty-efekti, kus konkureerivad brändid laiendasid oma meigitoodete toonivalikut.

LVMH sõnul teenis tootesari oma esimesel aastal üle 550 miljoni dollari suuruse aastatulu.

Samas pole kõik Rihanna äriettevõtted end ära tasunud. Selle aasta alguses leppis 33-aastane naine LVMH-ga kokku, et lõpetab Fenty moemärgi tegevuse pärast vähem kui kaheaastast tootmist.

Barbadose lauljatar on müünud üle 250 miljoni plaadi, kuid ei ole pärast 2016. aasta albumit «Anti» ühtegi uut stuudioalbumit välja andnud. Hiljuti nähti teda aga filmimas muusikavideot koos oma poiss-sõbra, räppar A$AP Rockyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles