Urmas Sõõrumaa ettevõte ehitab Kiikri Ehitusega Tondi ärilinnaku hoone

BNS
Copy
Urmas Sõõrumaa
Urmas Sõõrumaa Foto: Sander Ilvest

Urmas Sõõrumaale kuuluv US Real Estate ja Tammsaare Arenduse OÜ sõlmisid Kiikri Ehitus OÜ-ga ehitustöövõtu lepingu, mille raames alustatakse septembris Park Tondi büroohoone ehitusega aadressil Tammsaare tee 56.

Park Tondi ärikvartal, mis asub ajaloolisel Tondi kasarmute alal, toob piirkonda 28 000 ruutmeetri ulatuses büroo- ja äripindasid, teatas US Real Estate. Seal on juba olemas tennisekeskus ja muud spordirajatised. Vahetus läheduses on veel toidupood, mitmed söögikohad, koolid ja lasteaiad.

2023. aasta alguses valmib Tammsaare tee äärde seitsmekorruseline büroohoone brutopinnaga 11 935 ruutmeetrit. Hoone vaheseinad saavad olema planeeritud ja rajatud nõnda, et neid on võimalik lisada, eemaldada või ümber paigutada paari päevaga.

Parkimine on suuremas osas hoone maa-alusel korrusel, sealsamas on kinnine jalgrattaparkla koos riietus- ja pesemisvõimalustega. Kõik büroopinnad saavad rõdu ning hoone katusekorrusele ehitatakse terrass.

US Real Estate on Urmas Sõõrumaale kuuluv kinnisvaraettevõtte, mille porfellis on üle 100 000 ruutmeetri renditavat pinda ja üle 200 000 ruutmeetri arenduses olevat pinda, sealhulgas Rotermanni kvartal ja Merekindlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles