Koroona teeb regatid korraldajatele kulukaks

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Tippvõistlus tuuakse koju kätte. MM-võistlusel stardivad ka mitmed Eesti jahid, kes on varem nii MM- kui EM-võistlustelt kõrgeid kohti toonud. 
Tippvõistlus tuuakse koju kätte. MM-võistlusel stardivad ka mitmed Eesti jahid, kes on varem nii MM- kui EM-võistlustelt kõrgeid kohti toonud. Foto: Gerli Tooming

Rahvusvahelised purjetamisvõistlused on rahvarohked suur­üritused, mis toovad piirkonna teenindus- ja majutusettevõtetele arvestatava lisakäibe. 2020. aastal jäi enamik purjetamise tippvõistlusi koroonapiirangute tõttu kogu maailmas ära, tänavu püütakse Eestisse planeeritud tippvõistlused siiski korraldada. Sel nädalavahetusel toimub Pirital rahvusvaheline Spinnakeri noorteregatt, augustis sealsamas kaks rahvusvahelist suurregatti: avamerepurjetamise ORC-klassi maailmameistrivõistlused ning purjelaua olümpiaettevalmistusklassi Techno293 Euroopa meistrivõistlused.

ORC MM-regati direktor Agnes Lill ütles, et võistluse korraldajad jälgivad uudiseid ja valitsuse suuniseid ning teevad koostööd terviseametiga. Praegu koroonapiirangud 6.–14. augustini Tallinna lahel toimuva regati korralduses suuri muudatusi põhjustanud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles