Pankrotihaldurid panid T1 kaubanduskeskuse enampakkumisele

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
T1 kaubanduskeskus.
T1 kaubanduskeskus. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Pankotihaldurid Indrek Lepsoo ja Kristo Teder on T1 kaubanduskeskuse 85 miljoni eurose alghinnaga oksjonikeskuses müüki pannud.

30. augustil algavale oksjonile saab juba tänasest registreeruda ning oksjonil osalemiseks tuleb tasuda tagatisraha 500 000 eurot.

Registreerimise lõpptähtaeg on 27. augustil kell 12. Oksjon algab 30. augustil kell 12 ning lõpeb 20. septembril kell 12.

Harju maakohus kuulutas  Pro Kapital Grupi kontserni kuuluva T1 kaubandusekeskuse emafirma Tallinna Moekombinaadi pankroti välja 2. juunil.

Pankrotihaldurid Kristo Teder ja Indrek Lepsoo müüvad pankrotis AS Tallinna Moekombinaadile kuuluva ettevõtte, milleks on aadressil Tallinn, Peterburi tee 2 kinnistu koos sellel tegutseva kaubanduskeskusega.

Ettevõte müüakse koos ettevõttesse kuuluvate ja ettevõtte majandamisega seotud ja selle majandamist teenivate asjade, õiguste ja kohustustega, muuhulgas ettevõttega seotud lepingutega.

Müüdava ettevõtte detailne koosseis tehakse teatavaks enampakkumise teates toodud tingimustel ja korras vastava andmeruumi kaudu. Müüdava ettevõtte koosseisu ei kuulu muuhulgas võlgnikule kuuluvad kaubamärgid ja kommertspandiga koormatud muu vallasvara.

Üürilepingute alusel võlgnikule tasutud tagatisrahasid, ettemakseid ja muid deposiite vara omandajale üle ei anta ja vara omandaja ei saa võlgnikule ja pankrotihalduritele mingisuguseid nõudeid ega pretensioone sellega seoses esitada.

Vara omandaja ei omanda võlgniku ettevõtte koosseisu kuuluval kinnistul asuvat kolmandatele isikutele ja pankrotimenetluses pankrotihaldurite poolt välistamisele kuuluvat vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles