Workland ostab konkurendi äripinnad Tallinnas ja Vilniuses

BNS
Copy
Workland Vabaduse koostöötamiskeskus Tallinna kesklinnas.
Workland Vabaduse koostöötamiskeskus Tallinna kesklinnas. Foto: Workland

Koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses.

 

Worklandi asutaja ja juhatuse esimehe Indrek Hääle sõnul on keskuste võrgustiku laiendamine igati loogiline. «Nõudlus koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode järele vaid kasvab, ennekõike just paindlikkuse ja kuluefektiivsuse tõttu,» kommenteeris Hääl pressiteates.

Tallinna ja Vilniuse uute keskuse ostu tulemusel lisandub Worklandi praegusele 1200 renditavale töölauale Eestis, Lätis ja Leedus ligi 450 töölauda. 

Peamiselt rendivad Worklandis töökohti alla 10 inimesega ettevõtted, kuid Hääle sõnul on ka aina enam päringud suurematelt, 50–100 liikmeliste tiimidega ettevõtetelt ja rahvusvaheliste suurkorporatsioonide kohalikelt harudelt.

Workland on koostöötamiskeskuste võrgustik, kuhu kuulub kümme keskust: neli Tallinnas – Hobujaama, Vabaduse, Maakri 19 Ja Maakri 25 –, üks Riias, neli Vilniuses ja üks Kaunases. Worklandi suurosanikuks on investeerimisettevõte Baltcap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles