Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Juunior külas jäätisetehases: päevas valmib kolm rekatäit külma maiust

Copy
07.07.2021. Premia jäätisevabrik. Bert Soolo ja Hans Soolo. Foto Herman-Erik Isop, Postimees
07.07.2021. Premia jäätisevabrik. Bert Soolo ja Hans Soolo. Foto Herman-Erik Isop, Postimees Foto: Herman-Erik Isop/Postimees/Scanpix Baltics

Jäätisevabrikus on üles seatud suur vitriin, kus on näha kõik praegu poelettidel olevad Premia jäätise pakendid. Poisid leidsid sealt kohe oma lemmikjäätised, milleks on Eriti Rammus banaani pulgajäätis ja Eriti Rammus mustikamoosiga koorejäätis vahvlikoonuses. «Meil on üle saja erineva jäätisesordi,» märkis Aus.

Suvel toodetakse päevas 33–38 tonni jäätist, mis on umbes kolm suurt rekatäit. Rekord on aga 50 tonni jäätist päevas. Talvel on tootmine natukene madalam ja siis on huvilistel võimalus jäätisevabrikusse ka ekskursioonile pääseda.

Jäätisevabrikus on üles seatud suur vitriin, kus on näha kõik praegu poelettidel olevad Premia jäätise pakendid. Poisid leidsid sealt kohe oma lemmikjäätised, milleks on Eriti Rammus banaani pulgajäätis ja Eriti Rammus mustikamoosiga koorejäätis vahvlikoonuses. «Meil on üle saja erineva jäätisesordi,» märkis Aus.

Suvel toodetakse päevas 33–38 tonni jäätist, mis on umbes kolm suurt rekatäit. Rekord on aga 50 tonni jäätist päevas. Talvel on tootmine natukene madalam ja siis on huvilistel võimalus jäätisevabrikusse ka ekskursioonile pääseda.

Tagasi üles