Saugas avati esimene täisautomaatne iseteeninduslik tenniseväljak

Postimees
Copy
Täielikult automatiseeritud iseteeninduslik tenniseväljak Saugas.
Täielikult automatiseeritud iseteeninduslik tenniseväljak Saugas. Foto: MyGames

Pärnu idufirma MyGames avas esimese täielikult päikeseenergia toel automatiseeritud iseteenindusliku tenniseväljaku Põhja-Euroopas.

Pärnumaal Tori vallas Sauga alevikus asuva iseteenindusliku tenniseväljaku teeb eriliseks selle toimimine täiesti võrguvabalt. Kõik automaatika- ja valveseadmed saavad tööks vajaliku energia väljaku juurde paigutatud päikesepaneelilt, teatas MyGames turundusjuht Taavi Tamm.

Tamme andmeil on tegemist esimese omataolise lahendusega terves Põhja-Euroopas ning järjekordse sammuga MyGamesi tootearenduses, pakkumaks efektiivseid lahendusi tennise- ja padeliväljakute haldamiseks.

Nüüd on võimalik väljakuid automatiseerida ka seal, kus elektrivõrku läheduses ei ole või selle rajamine liiga kulukas. 

MyGames on jagamisplatorm väljakute lihtsaks ja kiireks väljarentimiseks, tuues nii tennist harrastajatele lähemale. Lisaks tarkvarale pakub ettevõte automaatikaseadmeid, mis võimaldavad väljakuid ja mängijaid veelgi kiiremini ning inimtööjõu sekkumiseta kokku viia.

Päikeseenergia kasutuselevõtt aitab omakorda suure sammu väljakuomanikele lähemale astuda. Väljaku füüsiline asukoht ei oma enam tähtust ja automatiseerida saab pea iga väljakut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles