Skeleton hakkab varustama CAF tramme superkondensaatoritega

BNS
Copy
Skeleton Technologies juhatuse esimees Taavi Madiberk.
Skeleton Technologies juhatuse esimees Taavi Madiberk. Foto: Eero Vabamaegi

Skeleton Technologies sõlmis rööbastranspordi elektrilahenduste suurtootja CAF Power & Automationiga lepingu superkondensaatorite tarnimiseks trammides kasutatava OESS-lahenduse ehk pardal oleva energiasalvestussüsteemi jaoks.

Skeletoni akud lisatakse Greentech OESS-i portfelli, mida kasutavad juba mitmed raudtee-ettevõtted kogu maailmas, et pakkuda kõrgtasemel lahendusi energia taaskasutamiseks, tippkoormuste tasandamiseks ja kontaktvõrguvabadeks rakendusteks, teatas Skeleton.

Ettevõtte teatel parandab superkondensaatorite tehnoloogia trammide tõhusust. Kulusid ja süsihappegaasi heitkoguseid vähendades võimaldab tehnoloogia ühildada olemasoleva infrastruktuuri piiratud võimsuse ja tänapäevaste trammide energiavajaduse tippkoormuse ajal. Lisaks pakub see ka ainulaadset võimalust 100 protsenti kontaktvõrguvabade lahenduste jaoks, mis töötavad üksnes laadimisega ülikiiretes laadimisjaamades.

Skeletoni akud integreeritakse Greentech OESS-idesse, mis sorti tramme on juba kümnetes riikides, sealhulgas Suurbritannias, Austraalias, Eestis, Luksemburgis ja Hispaanias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles