«Seksi ja linna» staar soovitab miljonitele inimestele Lätis toodetud krõpse

PM Majandus
Copy

Kui Eesti iglusaunade tootja Iglucraft sai mõned aastad tagasi maailmakuulsaks filmirežissöör Guy Ritchiele, endisele jalgpallitähele David Beckhamile ning staarkokale Gordon Ramsayle saunade müümisega, siis nüüd lõikab üleilmse staari soovitusest kasu meie lõunanaabrite krõpsutootja.

Nimelt soovitas kultussarja «Seks ja linn» staar Sarah Jessica Parker Instagramis krõpse Long Chips. Nende tootja on aga Läti firma SIA Pērnes.

Instagramis kiidab Parker krõpse taevani. Ta tõdes, et on neid  söönud ka varem, kuid ei suutnud neid enam kusagilt leida. Siis aga märkas neid Manhattani kaupluses.

Fännid juhivad staari tähelepanu asjaolule, et tegemist on Läti tootega, kuid nõustuvad, et toode on tõesti hea. Üks Läti fänn kinnitab, et lõunanaabrite juures on toode odav, makstes vaid 50-70 eurosenti pakk. 

Ettevõtte koduleheandmetel toodeti Lätis esimesed kartulikrõpsud 1986. aastal ehk 35 aastat tagasi ning algselt oli tootmises vaid kaks sorti: originaal ning sibulamaitselised. 

Erafirma asutati 1992.aastal, Long Chipsi kaubamärk võeti aga kasutusele 2013. aastal, kui oli selge, et ekspordiks on tarvis loomingulisemat ja selgemat nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles