Idufirma Upsteam valmistub kolmandaks rahakaasamisvooruks

BNS
Copy
Ettevõtte asutajad Martin Kristerson, Valjo Kütt ja Aleksis Anijärv.
Ettevõtte asutajad Martin Kristerson, Valjo Kütt ja Aleksis Anijärv. Foto: UpSteam

2019. aasta lõpus Funderbeami platvormil miljon eurot kaasanud liikuvat autopesu pakkuv idufirma Upsteam valmistub kolmandaks investeerimisringiks.

Idufirma tegevjuhi Martin Kristersoni sõnul on vooru suurus ja tingimused veel täpsustamisel, kuid tõenäoliselt toimub rahakaasamine vähemalt osaliselt Funderbeamis.

Tegevjuht märkis, et veebruarikuise madalseisuga võrreldes on ettevõtte nüüd tugeva hoo kätte saanud ja käive on kolme kuuga 183 protsenti kasvanud. «Nõudlus on täna suurem kui pakkumine ning töötame selle kallal, et pidevalt kasvavat nõudlust ära toita,» lisas ta.

Lisaks teatas Upsteam, et on kätte saanud oma esimese elektrimootoriga varustatud pesu-jalgratta. Prototüüp liigub juba Tallinna teedel ja peseb klientide asukohas autosid.

Kaubaratta ehitamist toetab veel tulevase kahe aasta jooksul Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, projekti kogumaht on 1,4 miljonit eurot. Sellest pool investeeritakse Upsteami äri- ja IT-arendusse ning laienemisse. Teine pool läheb nende partnerile CityQ-le, kes peab enne perioodi lõppu Upsteamile välja saatma vähemalt kümme lõplikult valminud e-jalgratast.

Upsteam on 2017. aasta veebruaris tegutsemist alustanud Eesti autopesuplatvorm, mis viib kokku mobiilse autopesu pakkujad inimestega, kes vajavad autopesu. 2018. aastal jõudis idufirma Ajujahi ideekonkursil kolme parema hulka.

Ettevõtte asutajad on Martin Kristerson, Valjo Kütt ja Aleksis Anijärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles