Ülevaade ⟩ Kui kaua poed jaanide ajal lahti on?

Emily Bollverk
, Tarbija toimetaja
Copy
Toidupood
Toidupood Foto: Shutterstock

Enamik poekette plaanib jaanipühade ajal lahtiolekuaegu lühendada, kuid poode päris sulgema ei kiputa.

Coopil on plaanis sõltuvalt piirkondlikust ühistust kaupluste lahtiolekuaegasid lühendada. «Kui palju ühe või teise kaupluse lahtiolekuaega lühendatakse, sõltub juba igast ühistust ja kauplusest ning täpsema info avaldab iga kauplus oma klientidele aegsasti,» sõnas Coopi kommunikatsioonispetsialist Marita Haho. Coopi veebipoe kullerid toimetavad kaupa 23. juuni õhtul kella viieni ning 24. juunil algab kauba toimetamine alates kella viiest.

Ka Grossi kaupluste lahtiolekuajad sõltuvad mõneti piirkonnast. Üldiselt tasuks arvestada, et enamikes kauplustes on lahtiolekuaega lühendatud tunni võrra.

Selveri kauplused on 23. ja 24. juunil lahti lühendatud graafiku alusel. Võidupühal on kõik Selverid üle Eesti avatud kell 9-22.

Jaanipäeval avatakse kauplused tavapärasest veelgi hiljem - kell 11 ning suletakse kell 22. Sepapaja Selver on erandina pühade ajal suletud.

Veebipoest saab 23. juunil kaupu tellida sõltuvalt piirkonnast kuni õhtul kella seitsmeni või kella kaheksani. Saare- ja Hiiumaal kuni 21. 24. juunil osutatakse kullervedu sõltuvalt piirkonnast alates kella kaheteistkümnest või kella ühest ning väljastuspunktid alustavad tööd kell 12 või 13.

Prisma hoiab kauplused 18.-23. juunil kauplused ööpäevaringselt avatuna. «Tegime otsuse avada jaanipäeva eel kõik kauplused 24/7, et pakkuda võimalust teha jaaniostud turvaliselt hajutatult ning valida selleks sobiv aeg,» sõnas Prisma turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin. Alates 24. juunist on Prisma üheksa kauplust avatud tavapärastel aegadel, kuus kauplust on ka edaspidi avatud kogu ööpäeva.

Veebipoest tellides on vabu aegu kojuveoks võidupühal kuni kell 18-ni ja jaanipäeval alates kella 12.

Rimi sulgeb kauplused tavapärasest pisut varem. Enamik kauplused suleb uksed 23. juunil kell 21. Jaanipäeval avatakse poed kell 10. Samas on ka erandeid: iga poe lahtiolekuaegu tasub vaadata Rimi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles