Maainimeste kiusaja

Andrus Karnau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Perens
Priit Perens Foto: Laura Oks

Swedbanki juht Priit Perens ostis end lõppeval nädalal meediaturmtule alt priiks. Kui sularahaautomaadi ülalpidamine maksab 1000 eurot kuus, siis maineaugu lappimiseks kulub pangal mitu tuhat eurot. Swedbank lubas, et jätab selle aasta lõpuni oma kohale kaks sularahaautomaati, ühe Virtsus ja teise Sinimäel.


Usutluses Eesti Ekspressile ütles Perens: «Me ei tee regionaalpoliitikat. Me reageerime toimuvale.» Õige jutt, sest inimesi elab Virtsus palju, aga äritegevust pole sinna enam peaaegu jäänudki.

Virtsu kandi inimeste pahameel panga vastu oli pigem protest selle pärast, et kunagine õitsev tööstusasula on nüüd hääbunud vaikseks suvitusaleviks. Üht pankurit võib ju kiuslikuks pidada, aga ega pank ei saa Eesti valitsuse ja omavalitsuste eest otsustada, kui tihedalt peaksid pangakontorid või sularahaautomaadid riigis asetsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles