Iglucraft investeeris uude Noblessneri Igluparki miljon eurot

BNS
Copy
Viljandimaal Leies tegutsevas Iglucraftis toodetakse ainulaadseid iglumaju ja -saunu, mida on tellinud ka superstaarid David Beckham ja Guy Richie.
Viljandimaal Leies tegutsevas Iglucraftis toodetakse ainulaadseid iglumaju ja -saunu, mida on tellinud ka superstaarid David Beckham ja Guy Richie. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa ettevõte Iglucraft avas Noblessneris Iglupargi, mis koosneb viiest saunast, neljast kontoriruumist ja kümnest iglumajast; lisaks ligi miljoni suurusele investeeringule Noblessneris plaanib ettevõte lähiaastatel avada kümme Igluparki üle Eesti ja 50 üle Euroopa.

Ettevõtte tegevjuhi Priit Kallase sõnul on Iglupark klassikalise üksikmüügi oluline laiendus. "Täiesti omamoodi uuendus on mereäärsed kontoriruumid, mis sobivad näiteks nii ajutiselt töötamiseks või inspireerivate koosolekute pidamiseks," ütles Kallas pressiteate vahendusel.

Iglumajas saab korraga ööbida kuni kaks inimest. Iglumajades on olemas eluruum, suur voodi, kööginurk ja vannituba, millele lisaks on maja juures suur terrass koos välimööbliga. Eri suuruses kontorites on nõupidamisruum kaheksale inimesele või töökohad viiele inimesele, sauna mahub aga kuni kümme inimest. Saunatamisvõimalused on juba avatud ning kontorid on sarnaselt iglumajadele külastajate jaoks avatud alates juulikuust.

Vaatamata sellele, et ettevõte siseneb Iglupargiga teenuseturule, tegeletakse Iglucrafti teatel aktiivselt edasi tootmise ja müügiga. Kallase sõnul täidab Iglupark ühtlasi showroom'i eesmärki, sest külastajad saavad lahendustega tutvuda ja omal nahal järele proovida. Seda nii saunade kui ka väikemajade puhul, mis moodustavad ettevõtte käibest lõviosa ehk 75 protsenti.

Creative Woodworks OÜ toodab Iglucrafti kaubamärgi all käsitööna valmivaid väikemajasid, kodukontoreid ja saunu. Ettevõtte käive oli 2020. aastal 3,9 miljonit eurot ning selle aasta käibeprognoos on 5,1 miljonit eurot. Grupis töötab 42 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles