Elron saab uue juhi

PM Majandus
Copy
Lauri Betlem.
Lauri Betlem. Foto: Erakogu.

Elroni uueks juhatuse esimeheks saab Lauri Betlem, kes asub ametisse 30. augustil. Juhi ametileping sõlmiti viieks aastaks.

Uus juhatuse esimehe valis nõukogu avaliku konkursi korras kandideerinud kandidaatide seast. Tripodi nõustatud ja korraldatud konkursil osales kokku 53 kandidaati. Elroni nõukogu kohtus lõppvalikus 8 kandidaadiga, teatas ettevõte.

Elroni nõukogu esimehe Andres Allikmäe sõnul on Lauri Betlem mitmekesise ärijuhtimise kogemusega ja vastab nõukogu poolt otsingule seatud ootustele, olles nii professioonilt kui juhtimisstiililt sobivaim kandidaat. 

Elron vajab lähiaastatel kindlameelset juhtimist nii rongihangete realiseerimisel kui ka laieneva liinivõrgu teenindamisel.

Lauri Betlem on varem töötanud Baltic Workboatsi juhatuse liikme, Tamro Eesti OÜ ja Salvest AS juhatuse liikme ja tegevjuhina ning Valio Eesti AS turundusjuhina. Lauril on bakalaureuse kraad Tartu Ülikoolist äriadministreerimise valdkonnas ja magistrikraad Amsterdami Vrije Ülikoolist turunduse juhtimise valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles