Admiral Markets laieneb Jordaaniasse

BNS
Copy
Admiral Markets logo.
Admiral Markets logo. Foto: Admiral Markets

Admiral Markets AS laieneb Jordaaniasse ning avab seal tütarfirma; investeeringu suurus on 3,3 miljonit Jordaania dinaari ehk veidi üle nelja miljoni euro.

Ettevõte avab Jordaania pealinnas Ammanis kohaliku esinduse 10 töötajaga. Tegemist on esimese Eesti ettevõttega, mis on riigis loonud oma kohaloleku ja samuti esimene Euroopa päritolu finantsettevõte, kes seal tegevust alustab, teatas Admiral Markets.

Üheks oluliseks argumendiks rajada tütarühing oli ettevõtte teatel Jordaania initsiatiiv ja huvi Eesti ettevõtte sisenemiseks kohalikule turule.

«Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika regioonis elab 600 miljonit inimest, mis meie jaoks tähendab väga suurt potentsiaali kasvatada oma kliendibaasi ning hõivata suuremat turuosa, pakkudes seal piirkonnas elavatele inimestele võimalust kasutada alternatiivseid finantstooteid, mida oleme viimastel aastatel Euroopas edukalt turule toonud,» ütles Admiral Marketsi tegevjuht Sergei Bogatenkov.

Kuigi ametlik riigikeel on Jordaanias araabia keel, kõneldakse ajaloolistel põhjustel samuti inglise keelt. «Kuigi Jordaania naaberriigid ei ole tuntud poliitilise stabiilsuse poolest, on Jordaania suutnud konflikte tänapäeval vältida. Meie jaoks on asjakohane selle riigi võrdlus Šveitsiga,» märkis Bogatenkov.

Eestis asutatud investeerimisühing Admiral Markets AS on Admirals Group AS-i tütarettevõtte, millel on õigus osutada investeerimisteenuseid Euroopa Liidus ning Euroopa Majanduspiirkonna riikides.

Admirals Group AS on oma reguleeritud investeerimisühingutest tütarettevõtete kaudu füüsiliselt esindatud 20 riigis ning omab kliendiportfelli enam kui 145 riigis.

Admiral Markets on rahvusvaheline finantsteenuste kaubamärk, mille alt pakutakse klientidele võimendatud veebipõhist kauplemisteenust börsivälisel turul ning ka börsil noteeritud instrumente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles