Soome ringmajandusettevõte kavatseb Eestisse luua 400 töökohta

BNS
Copy
Swappie Eesti juht Pavel Tšukrejev.
Swappie Eesti juht Pavel Tšukrejev. Foto: Swappie/ Raigo Pajula.

Soome ringmajandusettevõte Swappie, mis tegeleb peamiselt iPhone'ide uuskasutusega, kavatseb oma Tallinna tehasesse luua 400 uut töökohta.

Kui veel selle aasta veebruaris teatas Swappie, et loob Eesti turule 200 uut töökohta, siis nüüd on idufirma otsustanud uute kasvunumbrite valguses palgata Eestis hoopis 400 uut töötajat. 2020. aastal kasvas Swappie tulu ettevõtte teatel enam kui kolmekordseks.

«Kui otsustasime Tallinnas tootmise avada, siis oli eesmärk võimalikult kiiresti kasvada, aga me ei osanud arvata, et seda nii kiiresti teeme,» nentis Swappie Eesti juht Pavel Tšukrejev pressiteates.

Swappie uute inimeste värbamises väljakutset ei näe. «Kuigi aasta lõpuks 400 töötaja täitumine on ambitsioonikas eesmärk, oleme kindlad, et taoline kasv on võimalik,» ütles Tšukrejev, lisades, et ettevõte on Eestis viimase kuue kuu jooksul edukalt värvanud juba 200 inimest.

Enim otsib ettevõte tema sõnul tööjõudu just osakondadesse, mis tegelevad seadmete logistika, diagnostika, remondi ja klienditellimuste käitlemisega, kvaliteedikontrolli ja garantiiga.

Tulevikus on ettevõttel kindel siht saada Eesti turuliidriks. «Pikas perspektiivis tahame Eestis olla mitte ainult kasutatud iPhone’ide turuliider, vaid pakkuda ka uutele seadmetele konkurentsi,» lausus Tšukrejev.

Swappie ostab kokku, parandab ning müüb kasutatud iPhone’e, seejuures pakkudes telefonidele ka 12-kuulist garantiid. Siiani on Swappie müünud Euroopas üle poole miljoni telefoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles