Maag lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm ütles, et vaidleb Rannarootsi EHE keeduvorsti sarja märgistuse pärast veterinaar- ja toiduametiga edasi, sest ei arva, et oleks midagi valesti teinud.
Maag vaidleb veterinaar- ja toiduametiga edasi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Oleme üsna suures hämmingus veterinaar- ja toiduameti otsuse üle, kuna usume, et oleme märgistanud toote sisule vastavalt,» ütles Maag lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm.
«Täna pole keegi vaidlustanud seda, et meie vorstide lihasisaldus on kehtiva metoodika järgi 100 protsenti. Ka leivatootjad märgivad ju pakendile, et 100 protsenti rukkijahu, ehkki on lisatud soola ja muid maitseaineid,» lisas ta.
Hormi hinnangul taandubki küsimus metoodika kasutamisele. «Vaidleme praegu veterinaar- ja toiduametiga edasi, kas meie reklaam ja märgistus on ikka eksitav,» sõnas ta.