Checkout.com ostab Eesti tarkvaraarendusettevõtte Icefire

BNS
Copy
Foto: www.icefire.ee

​Rahvusvaheline finantstehnoloogia ettevõtte Checkout.com omandab Eesti tarkvaraarendusettevõtte Icefire ning rajab Icefire`i 110 tehnoloogiainseneri toel Tallinnasse oma Londoni peakorteri järel suuruselt teise arenduskeskuse.

«Checkout.comi kasv on viimase 12 kuu jooksul kiirenenud tänu e-kaubanduse võidukäigule,» kommenteeris Checkout.com tehnoloogiajuht Ott Kaukver pressiteates. Ta lisas, et kuna ettevõte näeb sektoris jätkuvat kiiret kasvu, suureneb tänavu ka nende tehnoloogia ja toodetega töötajate arv 60 protsenti.

Kaukveri sõnul liituvad Icefire'i arendajad Checkout.comi ülemaailmsete tehnoloogia- ja tootemeeskondadega ning Tallinna kontorist saab Londonis asuva peakorteri järel suuruselt teine arenduskeskus.

«Icefire on viimase 18 aasta jooksul omandanud silmapaistva kogemuse keeruliste modulaarsete finantssüsteemide ehitamisel ja need kogemused täiendavad Checkout.comi eesmärki pakkuda ettevõtetele parimaid makselahendusi,» lisas Kaukver.

Tallinnas asuv tarkvaraarendusettevõte Icefire on oma ajaloo vältel loonud finantsteenuste lahendusi nii avalikule kui erasektorile. Ettevõtte kliendid on olnud Skype, OP Financial Group, LHV, Bigbank ning maksu- ja tolliamet. Viimati toetas ettevõte Eesti COVID-19 rakenduse HOIA välja töötamist.

Checkout.com alustas tegevust 2012. aastal. Ettevõtte meeskonda kuulub nüüd üle 1300 inimese, kes töötavad 19 kontoris üle maailma. Checkout.com klientide hulka kuuluvad mitmed Euroopa ettevõtted nagu Klarna, Revolut ja Wise, samuti Monese ja Bolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles