Kaamos Kinnisvara vahetab välja pikaaegse tegevjuhi

PM Majandus
Copy
Kaamose Ehituse tegevjuht Kaupo Koitla (vasakul) ja Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd Tammsaare ärikeskuse avamisel 2008. aastal.
Kaamose Ehituse tegevjuht Kaupo Koitla (vasakul) ja Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd Tammsaare ärikeskuse avamisel 2008. aastal. Foto: Kaamos

Kaamos Kinnisvara asutamisest alates ettevõtet juhtinud Priit Uustulnd lahkub ettevõtte tegevjuhi ametist, andes juhtimise üle Taimo Murerile, teatab ettevõte.

«Enam kui 18-aastat Kaamos Kinnisvara juhtides, tundsin, et kätte on jõudnud aeg edasi liikuda, uusi väljakutseid otsida ja teatepulk edasi anda. Tunnen, et hetk muutuseks on õige, »kommenteeris lahkumisotsust Priit Uustulnd, lisades, et tegemist oli pikalt kaalutud ja läbipaistva otsusega, millest ettevõtte omanikke, juhtkonda ja partnereid informeeris ta juba 10 kuud tagasi.

Ta lisas, et tema juhtimise all on Kaamosest saanud rahvusvaheline ettevõte, kes arendab kinnisvara Gruusias, Soomes, Eestis ja Lätis. «Ärikinnisvara portfell on kasvanud 80 000 ruutmeetrini ja klientidele on üle antud üle 1000 uue korteri,» rõhutas Uustulnd.

Edaspidiseid plaane kommenteeris Uustulnd, et hetkel uusi valikuid tehtud veel ei ole. «Kõigepealt on soov aeg maha võtta ja puhkusele ning perele pühenduda.»

Kaamos Kinnisvara uus juht Taimo Murer juhtis viimased viis aastat Maru Ehitust ja on varasemalt  töötanud ka Trev2 Grupis ning Skanskas.«Minu ja Kaamos Kinnisvara ühiseks sihiks on jätkata strateegiliste eesmärkide täitmist. Kaamos on hästi kapitaliseeritud ja siinne meeskond on võimekas. See on tugev alus, et saaksime koos ettevõtte väärtust veelgi kasvatada, » sõnas uus juht Murer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles