Parvlaev Regula on tänasest abiks Virtsu-Kuivastu ülevedudel

Copy
Renoveeritud parvlaev Regula Virtsu sadamas.
Renoveeritud parvlaev Regula Virtsu sadamas. Foto: Mihkel Maripuu

​​​​​​​TS Laevade ja maanteeameti kokkuleppe kohaselt tagab TS Laevad ka sel suvel parvlaeva Regula valmisoleku suurema nõudlusega päevadel lisareiside tegemiseks Virtsu-Kuivastu liinil.

TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer selgitas, et Regula teostab lisareise juhul, kui põhilaevade Tõllu ja Pireti poolt teostatud graafikujärgsetelt reisidelt on sadama-alale maha jäänud rohkem kui 200 liinimeetrit sõidukeid ning kui Regula ei ole parasjagu asendamas mõnda põhilaeva.

Lisareise ei käsitleta Randveeri sõnul graafikujärgsete reisidena ja neile ei müüda pileteid eelmüügist ega ka sadamas. «Soovitame reisijatel oma sõidud varakult planeerida ning pigem soetada graafikujärgsetele reisidele pilet ette meie e-teenindusest. Nii saab soovitud kellaajal sujuvalt ja liigse ootamiseta üle väina,» märkis ta.

Soetatud e-pilet annab õiguse eelisjärjekorras saada konkreetsele ostetud reisile. Pilet kehtib üldjärjekorras alates ostuhetkest ja kuni 48 tundi pärast piletil märgitud reisi toimumist. Plaanide muutumisel on võimalik piletit muuta kuni 15 minutit enne reisi toimumist.

Suveperioodil vajadusel lisareise tegev parvlaev Regula tähistab sellel aastal juubeliaastat. Selle puhul on Regula reisijatetekil avatud fotonäitus «Regula 50».

Vastavalt sõlmitud lisakokkuleppele tellib maanteeamet perioodil 10. juunist 31. augustini 2021 võimalike tekkivate järjekordade vähendamiseks Virtsu-Kuivastu liinil kuni 536. lisareisi parvlaevaga Regula. Tulenevalt nõudlusest võib Maanteeamet pikendada reiside tellimist kuni 12. septembrini 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles