Saksamaal avati esimene ainult taimetoitu pakkuv Burger King

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Ainult taimepõhine Burger Kingi restoran Saksamaal Kölnis.
Ainult taimepõhine Burger Kingi restoran Saksamaal Kölnis. Foto: Burger King Germany

Ülemaailmne kiirtoidukett Burger King avas Saksamaal Kölnis maailma esimese ainult taimetoidul põhineva Burger Kingi restorani.

 

7. kuni 11. juunini pakub Burger King antud pop up restoranis ainult taimetoitu ning annab tarbijatele ja tööstusharu esindajatele võimaluse tutvuda hiljutiste tooteuuendustega. Üheks selliseks tooteks on taimepõhine Long Chicken Patty, mis on Saksamaal esimest korda tootevalikus.

Koostöös The Vegetarian Butcheriga soovib kett näidata oma kasvavat pühendumist taimepõhisele kiirtoidule, kasutades loosungit «100% maitset, 0% liha».

Pakutavate roogade hulgas on näiteks taimepõhine Whopper, mis sisaldab The Vegetarian Butcheri vegankotletti, Hellmannsi veganmajoneesi ja ketšupit, samuti pakutakse taimepõhiseid nagitsaid, mis on valmistatud brändi kanavaba alternatiiviga. Antud eksklusiivses Burger Kingi müügipunktis pakutakse ka Ben & Jerry'se piimavaba veganjäätist.

Samuti saavad kliendid kampaania jooksul kõikides Burger Kingi Saksamaa restoranides tasuta taimseid tooteid, mille kupongid on saadaval Burger Kingi rakenduse kaudu.

Burger Kingi Saksamaa veebisaidi kohaselt ei ole uus taimerestoran suunatud mitte ainult taimetoitlastele, vaid on suunatud ka kasvavale pooltaimetoitlaste rühmale ja julgustab rohkem lihasööjaid proovima vegantooteid.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles