Euroopa Turismikomisjoni Turundusgrupi esimeheks valiti eestlane

Postimees
Copy
Heili Klandorf-Järvsoo
Heili Klandorf-Järvsoo Foto: EAS/ Martti Volt

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EASi) turismiarenduskeskuse turismiturunduse valdkonnajuht Heili Klandorf-Järvsoo valiti Portugalis Euroopa Turismikomisjoni Turundusgrupi (ETC MKG) kohtumisel järgnevaks kaheks aastaks turundusgrupi esimeheks.

Klandorf-Järvsoo ütles, et eelkõige peab ta seda suureks tunnustuseks EASi turismiarenduskeskuse (välisturgudel Visit Estonia) meeskonnale, kelle viimaste aastate tegemised on ilmselt hästi silma torganud. 

Euroopa Turismikomisjoni (ETC) täidesaatva üksuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Miguel Gallego sõnul on Klandorf-Järvsoo ja Visit Estonia turundusmeeskond olnud aastaid ühenduse aktiivne liige. «Heili nimetamine Turundusgrupi esimeheks on loomulik samm,» ütles ta. 

Grupi ülesanne on muu hulgas Euroopa turuosa suurendamine ülemaailmses turismis ning organisatsiooni kuuluvate Euroopa riikide kui turismisihtkohtade konkurentsivõime tugevdamine.

ETC Turundusgrupi aseesimeheks valiti Maria Elena Rossi, kes on Itaalia riikliku turismiagentuuri (Agenzia Nazionale Turismo of Italy) turunduse ja müügiedenduse direktor.

ETC on 1948. aastal loodud ühendus, mis esindab Euroopa riikide riiklikke turismiorganisatsioone. ETCsse kuulub 32 täisliiget ehk riiklikku turismiorganisatsiooni ja 15 turismiga seotud assotsieerunud liiget.

Eesti on Euroopa Turismikomisjoni liige alates 1998. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles