ERR: üürikorterite nõudlus ületab Haapsalus mitmekordselt pakkumist

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Karmid laenutingimused ja üldine madal elatustase on kõikjal Eestis suurendanud vajadust üürikorterite järele. Nii ka Haapsalus, kus nõudlus üürikorterite järele on pakkumisest kolm korda suurem.

11 000 elanikuga Haapsalus, kus tavapäraselt on suur nõudlus üürikorterite järele suvitushooajal, on tekkinud veider olukord, et just talvel on nõudlus üürikorterite järele ootamatult suur, kuid pakkumisi on näpuotsaga, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

 Kinnisvarabüroo Uus Maa Haapsalu harukontori tegevjuht Argo Veide selgitas, et eramajade ahjuküttega kortereid eelistatakse väiksemate lisakulude tõttu.

Aarete Kinnisvara maakler Silvi Merilo rääkis, et pakkumises on kõige rohkem selliseid kortereid, mille omanikud ootavad kinnisvarahindade tõusu ja ei ole nõus neid odavalt müüma ning selle tõttu üüritakse korterid ajutiselt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles