Ühinemine jõudis lõpule: Verston kaotas Eesti Teed ära

PM Majandus
Copy
Ühise nime alla koondumine tähendas ka teeviitade väljavahetamist. Pildil: Verston OÜ juhatuse esimees Veiko Veskimäe.
Ühise nime alla koondumine tähendas ka teeviitade väljavahetamist. Pildil: Verston OÜ juhatuse esimees Veiko Veskimäe. Foto: Verston OÜ

Teedeehitusfirma Verston Ehitus OÜ ja Eesti Teed AS-i ühinemine jõudis teisipäeval lõpule: ettevõtted kanti äriregistrisse ühise ärinimega Verston OÜ.

Jaanuari lõpus jõustunud ostu-müügilepinguga omandas Verston 100 protsenti Eesti Teede aktsiatest. Ühinemise tulemusena läksid kõik Eesti Teede lepingud, varad, õigused ja kohustused üle Verstonile, teatas ettevõte.

«Eesti Teede ja Verstoni toomine ühise ärinime ja kaubamärgi alla on loomulik jätk jaanuaris alguse saanud kahe ettevõtte ühinemisele, mille eesmärk on laiendada meie tegevust teedeehituse ja korrashoiu turul, pakkuda kompleksset teenust ning tõsta meie meeskonna kompetentsi kõigis tegevusvaldkondades,» ütles Verston OÜ juhatuse esimees Veiko Veskimäe.

Ühinemise järel jäävad kehtima kõik seni nii Verston Ehituse kui ka Eesti Teede sõlmitud kliendi- ja koostöölepingud. 

Verstoni kaubamärgi all jätkavad tööd Eesti Teede senised teekorrashoiu piirkonnakeskused Rakveres, Tartus, Saaremaal, Võrus ja Keilas, kontorid asuvad ka Paides ja Pärnus. Verstonile kuuluv mobiilne asfalditehas on praegu üles pandud Karude karjääris Järvamaal.

«Seoses Eesti Teede ühinemisega muutsime ka Verstoni ärinime. 2010. aastast kandis ettevõte nime Verston Ehitus OÜ, mis iseloomustas meie senist tegevust peamiselt teedeehituse valdkonnas. Kuna täna tegutseme lisaks ehituse ja asfaltkatete valdkonnale ka teede korrashoiu, pindamise ja mäenduse vallas, sai uueks ärinimeks laiemalt Verston OÜ,» märkis Veskimäe.

Verston Holding võitis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud Eesti Teede avaliku enampakkumise möödunud aasta oktoobris 19,7 miljoni eurose pakkumisega.

Verston on 2010. aastal Paides tegevust alustanud teedeehituse ja -korrashoiu täisteenust pakkuv ettevõte. Verston on ehitanud koos partneritega muu hulgas Tallinnas Reidi tee, Tartu maantee Kose-Võõbu neljarealise lõigu, kommunismiohvrite memoriaali taristu ning Tallinna ja Ämari lennujaama laiendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles