Postimees Grupp asub reklaame müüma ka Apollo kinodes

BNS
Copy
Kinosaal
Kinosaal Foto: Apollokino.ee

Alates 1. juunist lisandub Postimees Grupi (PMG) portfelli ka Apollo Kinode reklaamimüük, mis tähendab, et reklaamitellijad saavad lisaks PMG senistele müügikanalitele soovi korral oma tooteinfot eksponeerida ka Apollo kinovõrgus.

Postimees Grupi juhatuse liikme ja müügidirektori Taavi Lätti sõnul on kinode puhul tegemist unikaalse meediapinnaga, mida keegi teine praegu sellises ulatuses ja mahus Eestis pakkuda ei saa.

«Kokku hakkame vahendama reklaami 39 kinosaalis ning 317 ekraanil, mis asuvad kinoalal. Lisaks saame pakkuda ka erilahendusi lähtuvalt reklaamitellija vajadustest. Nende väljundite kaudu on meil suurepärane võimalus pakkuda klientidele selgelt sihitud ja mõõdetavat sihtrühma,» rääkis Lätti.

PMG müüb reklaami Postimehe paberlehte ja online'i keskkonda, samuti mitmetesse teistesse portaalidesse, näiteks Neti.ee-sse ja online.ee-sse. Samuti müüb PMG reklaami Eesti suurimatesse maakonnalehtedesse ning raadiotesse Kuku, Elmar, Myhits, DFM ja Narodnoe. Veel on tooteportfellis 15 telekanalit, sealhulgas Eesti menukaim kommertskanal Kanal 2, lisaks kaubanduskeskused, digitaalsed ja staatilised välimeedia pinnad ning ühissõidukite ekraanid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles