Õpilasfirmade konkursil selgusid Eesti parimad noorte loodud e-poed

PM Majandus
Copy
Meemehed, nüüdse nimega Maitsemesi OÜ.
Meemehed, nüüdse nimega Maitsemesi OÜ. Foto: Erakogu.

Selle aasta Eesti parimaks noorte e-poeks valiti konteksteesti.com ja kõige kasutajasõbralikumaks noorte e-poeks meemehed.ee.

Junior Achievement korraldab juba 26. korda Eesti parima õpilasfirma konkurssi, mille raames valiti sel aastal ka parimad noorte e-poed. Üritust toetas Eesti E-kaubanduse Liit, kes tunnustas kahe erikategooria võitjaid – parimat noorte e-poodi ning kõige kasutajasõbralikumat noorte e-poodi. E-kaubanduse Liidu juhatus valis võitjad välja 14 finalisti seast, toetab võitjaid 1000 ja 500 euroga ning lisaks pakub neile kümne tunni ulatuses e-kaubanduse tasuta nõuandeid e-poodide arendamiseks ning konkurentsis püsimiseks.

Eesti parimaks noorte e-poeks valitud konteksteesti.com keskendub seksuaaltervisele ning on välja töötanud vaimukate sõnumitega kondoomid. Kõige kasutajasõbralikumaks noorte e-poeks valitud meemehed.ee pakub aga erinevat maitsemett.

Konteksteesti.com.
Konteksteesti.com. Foto: Kuvatõmmis.

«Võistlus oli äärmiselt tasavägine, sest rohkelt oli põnevaid äriideid, kus tähtsustati kasutajamugavust ja mõeldi tõesti äriliselt,» kirjeldas Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät. «Õpilasfirmad on juriidiliselt keerukas seisus, kuna neil ei ole võimalik pangalinke kasutada ja kõike seda, mida «päris e-poes» vaja. Aga võib uhkusega öelda, et noorte loodud e-poed on igati konkurentsis. Kindlasti on tegemist jätkusuutlike e-äridega, mis võiksid nõuannete järgimise järel lausa maailma vallutama minna.»

Eesti E-kaubanduse Liit on 2008. aastal loodud katusorganisatsioon, kuhu kuulub ligi 400 liiget üle Eesti. Muuhulgas väljastab liit Turvalise ostukoha usaldusmärgist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles