EfTEN müüs Kadaka tee büroohoone 8,3 miljoniga Sõõrumaale

BNS
Copy
Kadaka tee 63.
Kadaka tee 63. Foto: Kaupo Kalda/ Eften.

EfTEN Kinnisvarafond müüs Tallinnas aadressil Kadaka tee 63 asuva büroohoone 8,25 miljoni euro eest Urmas Sõõrumaale kuuluvale US Real Estate OÜ-le.

Hoone uus põhiüürnik on turva- ja kinnisvarahooldusteenuseid pakkuv ning samuti Sõõrumaale kuuluv Forus Grupp. Kinnistul oleva büroohoone kogupind on 9200 ruutmeetrit, teatas EfTEN.

EfTEN Capitali juhi Viljar Arakase sõnul oli investeering büroohoonesse fondi jaoks tulemuslik, kuna investeeritud omakapitali tootlus ulatus üle 20 protsendi aastas. «Tegu ei olnud kaugeltki esimese EfTEN Kinnisvarafondile kuuluva hoone müügiga ning kindlasti jätkame tehingutega ka edaspidi,» lisas Arakas pressiteates.

Forus Grupist saab ärimaja ankurrentnik, kes hõivab ligi 50 protsenti büroohoone üüritavast mahust. Ülejäänud pinnad jagunevad rentnike vahel. Aasta lõpuks läbib hoone sisemus põhjaliku uuenduskuuri.

Kinnistu müüs EfTEN Kinnisvarafondi tütarettevõte EfTEN SPV9 ja ostja oli OÜ Kadaka 63, mis kuulub US Real Estate'iga samasse kontserni. Tehingut finantseerib LHV Pank.

EfTEN Kinnisvarafond on 2008. aastal asutatud kinnine alternatiivne investeerimisfond, mis investeerib rahavoogu tootvasse ärikinnisvarasse. Fondi vara valitseb fondivalitseja EfTEN Capital.

US Real Estate on Urmas Sõõrumaale kuuluv kinnisvaraettevõte. Foruse kaubamärk sündis USS Security Eesti, Securitas Eesti ja Ermeesia OÜ koondumisel ühise kaubamärgi alla 2021. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles