Omniva ja Hiina S.F. Expressi ühisettevõtte juhiks sai Triin Oselein

BNS
Copy
Triin Oselein.
Triin Oselein. Foto: Omniva.

Omniva ja Hiina erakapitalil põhineva kullerfirma S.F. Expressi ühisettevõtte Post11 juhatuse liikmena alustas sel nädalal Triin Oselein.

Post11 nõukogu liikme Charlie Viikbergi sõnul on Oseleinil pikaajaline kogemus logistikasektoris töötamisest, sealhulgas ka rahvusvahelise logistika juhtimises ning e-kaubanduse väärtusahelasse panustamisel. «Kindlasti saab seda pikaajalist rahvusvahelise logistika kogemust rakendada ettevõtte eesmärkide saavutamiseks,» ütles Viikberg pressiteates.

«Post11 eesmärk on tugeva turupositsiooniga omanike, Omniva ja S.F. Expressi, visiooni elluviimine läbi Post11 olemasoleva partnervõrgustiku kui ka selle pideva globaalse laiendamise kaudu,» märkis Oselein.

Varasemas tööelus on Oselein töötanud rahvusvahelise projektidirektorina globaalset e-kaubanduse infrastruktuuri ning tollilahendusi arendavas ettevõtes Eurora Solutions OÜ. Aastatel 2018–2019 töötas ta e-kaubanduse tarnelahendusi pakkuvas logistikaettevõtte GTS Express Group juhatuse liikme ja operatsioonide juhina.

Enne seda, aastatel 2003–2017 töötas Oselein Stora Enso grupis erinvatel logistika juhtimisega seotud positsioonidel, sealhulgas 2015–2017 aastatel ka Stora Enso globaalse merelogistika keskuse juhina Rootsis.

Oselein on Tartu Ülikoolis lõpetamas magistriprogrammi strateegilise juhtimise alal. Varem on ta omandanud bakalaureusekraadi avaliku halduse alal Estonian Business Schoolis.

Post11 on Omniva ja Hiina erakapitalil põhineva kullerfirma S.F. Express poolt 2015. aastal asutatud ühisfirma. Post11 pakub e-kaupmeestele rahvusvahelisi logistilisi terviklahendusi kaupade kättetoimetamiseks üle kogu maailma. Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles