Tallinna Vesi sai uue juhi

PM Majandus
Copy
Tallinna Vesi.
Tallinna Vesi. Foto: Sander Ilvest

Tallinna Vesi nõukogu määras 17. mail ettevõtte uueks tegevjuhiks Aleksandr Timofejevi, kes on ettevõtte juhatuse liige olnud alates 2012. aastast ja vastutanud tootmisvaldkonna eest.

Ühtlasi otsustas nõukogu pikendada Timofejevi juhatuse liikme volitusi alates 30. oktoobrist 2021 järgnevaks viieaastaseks perioodiks, teatas ettevõte börsile. 

Ettevõtte nõukogu esimehe Priit Koidu sõnul sai uue tegevjuhi valikul otsustavaks tema pikk töökogemus ettevõttes ning tugevad teadmised vee- ja kanalisatsiooni valdkonnas. 

Vajadus uue juhi järele tekkis kevadel, kui börsifirma pikaajaline suuromanik, brittide United Utilities müüs oma osaluse 100 miljoni euroga Utilitasele. Selle järel pidi firmast lahkuma pikaaegne juht Karl Heino Brookes.

ASi Tallinna Vesi juhatus jätkab ajutiselt kaheliikmelisena – tegevjuht Aleksandr Timofejevi ja finantsdirektor Kristi Ojakäär. Lähiajal alustatakse kolmanda juhatuse liikme värbamisprotsessiga.

Timofejev on omandanud magistrikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis keskkonnatehnika erialal spetsialiseerumisega veetehnikale. Ta on ka Ehitusinseneride Liidu poolt volitatud 8. taseme veevarustuse- ja kanalisatsiooniinsener ning läbinud Inglismaal Ashridge Business Schoolis tippjuhi (Senior Executive) õpingud. Lisaks osaleb Timofejev Estonian Business School’is kaheaastasel juhtide EMBA programmis ning kuulub Eesti Vee-ettevõtete Liidu juhatusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles