Dvin avab teatrisuve kollase kabrioletiga

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Andres Dvinjaninov tunneb oma kabrioletist Saab 93 SE rõõmu ise ning loodab, et see tõstab ka nende tuju, kes niisugust tibukollast autot näevad mööda sõitmas.
Andres Dvinjaninov tunneb oma kabrioletist Saab 93 SE rõõmu ise ning loodab, et see tõstab ka nende tuju, kes niisugust tibukollast autot näevad mööda sõitmas. Foto: Sille Annuk

Et intervjueerida Emajõe suveteatri 25 aastat tagasi asutanud Andres Dvinjaninovit, tuli minna Karlova teatri aeda. Aga esmalt hakkas teatri ees silma rõõmsat suvekarva kabriolett, mille katus oli alla sõitnud. Küsimus selle kaunitari kohta ja teisedki pärimised käisid sinatamisi, sest me oleme Dviniga pärit samast ajast ja samast kohast: elasime poisipõlves Tartu pärmivabriku kõrval ema juures. Emad olid meil siiski erinevad, isadest rääkimata.

Kas see kollane kabriolett teatri ees on sinu oma?

Jah, see on juba üheksa aastat Andres Dvinjaninovi auto, mis ilmub välja siis, kui suveteatri hooaeg hakkab lähenema ja kui on vähemalt 20 soojakraadi. Mulle meeldib, kui katus sõidab maha ning tuul puhub sõidu ajal peast läbi ja puhastab mõtteid. Tuju läheb heaks ka neil, kes näevad tibukollast kabrioletti mööda sõitmas. Eks ole ju ka meie, näitlejate missioon praegusel keerulisel ajal kas või natukene meelt lahutada igal võimalikul hetkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles