Tallinki ristlussuvi toob «kruiisid eikuhugi»

Copy
Tallink Grupi laevad tormisel merel.
Tallink Grupi laevad tormisel merel. Foto: Eesto Vabamägi

Tallink Grupp avas suvehooaja erikruiiside müügi Soomes ja Rootsis, pakkudes esmalt juuni- ja juulikuus karantiinivabu merereise siseliinidel ja sihtkohas maaleminekuta kruiise.

Kontsern avab suvehooaja Soome turul Soome klientidele mõeldud Helsingi–Tallinna kruiisiga laeval Silja Serenade ühe ööga laevas ning ilma maaleminekuta Tallinnas, teatas Tallink. 

Laeva Silja Serenade kruiisid Tallinnasse toimuvad 4.–22. juunini ning seejärel jätkuvad laevaga Silja Europa. Erikruiisid viivad Helsingist Ahvenamaa pealinna Mariehamni, vahepeatus on Tallinnas.

Eesti ja Soome vaheliste reisipiirangute tõttu pakub Tallink esialgu neid kruiise üksnes Soome klientidele ning ilma maalemineku võimaluseta Tallinnas. Kui reisipiirangud kaotatakse, siis saab Ahvenamaa kruiise pakkuda ka Eesti klientidele.

Ka Rootsi turul pakub Tallink pandeemiaolukorra tõttu kruiisireise Rootsi piires. Juulis tehakse Rootsi turul 13 kruiisi, millest 11 Stockholmist Visbysse ja kaks liinil Stockholm–Ystad–Visby.

Tallinki juht Paavo Nõgene
Tallinki juht Paavo Nõgene Foto: Remo Tõnismäe/Postimees Grupp/scanpix Baltics

Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene tõi välja, et kui eelmisel aastal soovis püsida kodus ja suvel mitte kuskile reisida 10 protsenti küsitletuist, siis sel aastal on selliste inimeste hulk kahanenud 5 protsendile.

«Kuni püsib ebakindlus reisipiirangute ja viiruse leviku suhtes, on ainus, mis praegu meie võimuses, olla loominguline oma laevaliinide ja erireiside osas, ning pakkuda klientidele ohutuid ja karantiinivabu reisivõimalusi,» märkis Nõgene.

Tema sõnul on Tallinki meeskond valmis pakkuma oma koduturgudel täiendavaid reisivõimalusi niipea, kui reisipiirangud kaotatakse ja pandeemiaolukorra taandumine seda võimaldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles