Bill ja Melinda Gatesi abielu oli lagunemas juba pikemat aega (3)

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Bill and Melinda Gates 2015. aastal Brüsselis kõnelemas 2030. aastaks püstitatud jätkusuutlikkuse eesmärkide konverentsil.
Bill and Melinda Gates 2015. aastal Brüsselis kõnelemas 2030. aastaks püstitatud jätkusuutlikkuse eesmärkide konverentsil. Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS

Ühed maailma rikkaimad inimesed ja suurimad annetajad Bill ja Melinda Gates teatasid esmaspäeva hilisõhtul, et on otsustanud 27 aastat kestnud abielu lahutada.

Loe ülevaadet Gates´de varast ning saa teada, milline liigutav lugu oli ajendiks, et Bill ja Melinda hakkasid olulisel määral panustama heategevusele.

Lahutus ei mõjuta ainult Gateside perekonda: esmalt ja ametlikult puudutab see küll Microsofti kaasasutajat Bill Gatesi, kelle vara väärtuseks hindab Bloomberg 146 miljardit dollarit (122 miljardit eurot), millega ta on jõukuselt neljas inimene maailmas, aga ka nii globaalset tehnoloogiasektorit, väga suurt äride ja kinnisvarasektori portfelli kui ka globaalset tervishoidu, kliimapoliitikat, sotsiaalpoliitikat ja paljut muud.

Loe artiklist lähemalt, millised on Gates'de perekonna varad ning millele võib Stanfordi ülikooli poliitiliste teaduste professori Rob Reichi hinnangul anda lahutus hiiglasliku tagasilöögi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles