Omniva tütarfirma napsas juhi start-up maailmast

PM Majandus
Copy
Keir Veskiväli.
Keir Veskiväli. Foto: Erakogu.

21. maist alustab Omniva tütarettevõtte, e-arvrete operaatori Finbite uue juhatuse liikmena tööd rahvusvahelise kogemusega Keir Veskiväli. 

Omniva juhatuse liikme Charlie Viikbergi sõnul rääkis Veskivälja kasuks tema rahvusvaheline kogemus fintechi sektoris töötamisel. «Keiril on ette näidata rahvusvaheliselt edukas tehnoloogiaga seotud projekt ning Finbite tänases arengufaasis on see just see, mida ettevõte vajab. Finbite on fintech ettevõte, mille tulevik on rahvusvahelistumises,» ütles Viikberg.

Maikuus alustava Veskivälja sõnul on Finbitel kindlasti suur potentsiaal ja seda mitte ainult kohalikul vaid ka rahvusvahelisel turul. 

Veskiväli oli investeerimis- ja finantsnõustamise platvormi Smartly kaasasutaja ja juhatuse esimees. Ettevõte müüdi 2019. aastal Vietnami varahaldusettevõttele VinaCapital. Samuti on Veskiväli hiljem töötanud VinaCapitalis digitaliseerimise ja finantstehnoloogia juhina ning Suurbritannia saatkonnas ekspordi-impordi nõunikuna. Lisaks töötab Veskiväli TalTechi tehnoloogiasiirde keskuses süvatehnoloogia nõustajana ning on alustavaid investoreid nõustava finantstehnoloogia Finerds asutaja.

Bakalaureusekraadi omandas Veskiväli 2012. aastal TalTechis ettevõtluse ja juhtimise erialal.

Finbite on ASi Eesti Post tütarettevõte, mis pakub e-arvete ja fintech lahendusi arvete mugavalt saatmiseks, vastuvõtmiseks, menetlemiseks ja säilitamiseks ning võimaldab muuta kogu ettevõtte ostu- ja müügiarvete menetlusprotsessi paberivabaks. Ühtlasi on Finbite e-arve operaator.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles