Edetabelid ⟩ Palgatabeli tipu vallutasid erasektori endised tippjuhid (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Foto: Thomas Trutschel

Kõige raskemad kukrud ei olegi peaministril ega ministritel ning nende nõunikel. Selle aasta kuupalga tipus on kõik suured endised eraettevõtete juhid ning nüüd jääb vaid endistel liidritel, nagu Mihhail Kõlvart, peaminister ja teised, nina krimpsutada, kuna palgaläbirääkimistel on olnud edukad Jääger, Ilisson ja Padar.

Vaata artiklist tabeleid, kellel on avalikus sektoris kõrgeim palk ja kellel suurim sissetulek. Eraldi on lisatud ka kohalike omavalitsuste juhtide palgaedetabel.

Kõige kadestamisväärsemat palka saab riigiametnike seas transpordiameti peadirektor Kaido Padar. Kui juhid lennundust, maanteid ja merendust kokku toonud ametkonda, jõuab rahakotti 7500 eurot kuus. Padar on käivitanud parvlaevaoperaatori TS Laevad, juhtinud Eesti Talleksit, töötanud Tallinna linnavalitsuses, rahvusooperis Estonia ja Eesti Posti juhtkonnas.

«Kaidol on pikk kogemus juhina nii avalikus kui ka erasektoris,» ütles majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas möödunud aasta lõpus.

Loe artiklist, kes järgnevad Padarile enimteenivate avaliku sektori juhtide palgatabelis.

Kirjutame lähemalt, milline huvitav numbrimäng toimub palkadega ministeeriumites ning miks üldse palgaandmeid igal aastal avalikustatakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles